Welkom bij Letskring Breda


Gebruik je talent en ontvang wat je nodig hebt...

Onder dat motto letsen wereldwijd tienduizenden mensen. Los van geld wordt er gehandeld met talenten, diensten en goederen. Of het nu gaat om een massage, fietsreparatie, klushulp of groenten uit eigen moestuin: het kan allemaal geruild worden.

 

Hoe werkt het?

Plaats je aanbod en vraag op de website, zoek wat je nodig hebt van andere leden en begin met handelen! Zo simpel is het.

Voor elke klus of geleverde dienst ontvang je punten, die jij op jouw beurt dan weer kan uitgeven aan een andere klus of dienst. En hoe meer leden er zijn, hoe completer het aanbod.


Pluspunten

Maar het gaat om meer dan diensten ruilen alleen:

  • je leert nieuwe mensen kennen en komt met andere ideeën in aanraking
  • je doet waar je goed in bent en besteedt klussen die je niet leuk vindt, uit aan anderen
  • spullen die je normaal gesproken niet laat repareren omdat dit te duur is, kun je via de Letskring een tweede leven geven. Dit spaart grondstoffen, energie en geld
  • samen aan de slag gaan is wel zo gezellig

Spreekt dit je aan?

Woon je in Breda of wijde omgeving en spreekt het idee je aan? Dan ben je welkom bij Letskring Mallemoer! In een kennismakingsgesprek onderzoeken we samen of het inderdaad wat voor jou is en of je er voldoende tijd en energie voor hebt.

Lees verder bij meer weten, neem contact met ons op om lid te worden of kom langs op een van onze maandelijkse Letscafé´s. Daar ontmoet je andere leden en kun je goederen en diensten verhandelen.


LetsDoIt

 
 

nieuws

Heb je leuk Lets-nieuws voor deze nieuwskolom of de nieuwsbrief? Stuur een mailtje aan de redactie.

Letscafe_animatie

Zaterdag 24 februari 2018: letscafé documentaire 'Living without money'

We gaan deze middag de documentaire 'Living without money' bekijken. Van te voren en daarna kan er zoals altijd gehandeld en bijgepraat worden! In de nieuwsbrief lees je meer hierover. Klik hier voor de tijd en de locatie.

-1

Laatste zaterdag in maart: letscafé

Er is nog geen informatie over de activititeit.

______

Nieuwsbrief december 2017

De nieuwsbrief van december 2017 staat online! Alleen voor leden. Ga naar 'Agenda', via de link in de eerste regel log je in op de laatste nieuwsbrief. Klik hier om naar agenda te gaan.

nbr29dec2017

...........................................................
info@letskringbreda.nl • Licentie GPL • Local Exchange NL Ver. 1.01 Verantwoording