Hulp en leden-info

Informatie voor leden (vereist inloggen)

Handleiding website en wachtwoord vergeten

Local Exchange (Lex) is het programma dat we gebruiken om veilig via internet informatie uit te wisselen, of om moeren aan elkaar over te boeken.
Ben je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord instellen?
Open de handleiding hieronder en lees daarin hoe je dat allemaal doet.
Download hier de handleiding voor het gebruik van Lex.


Per mail op de hoogte blijven van Vraag en Aanbod?

Wil je echt op de hoogte blijven van alle Vraag en Aanbod? Dan kun je elke dag, week of maand een mail ontvangen met alle nieuwtjes.
Download hier de handleiding voor het instellen van de e-mail update Vraag en Aanbod.


Lezen van de handleidingen

Voor het lezen van de handleidingen heb je enkel Adobe PDF-reader nodig (gratis). Als je dat programma nog niet hebt, klik dan hier


Aanvragen fotoalbum
Op deze website is een fotoalbum opgenomen dat voor iedereen zichtbaar is. Ook voor bezoekers van buitenaf. Plaats dus geen foto’s waarop personen staan afgebeeld, tenzij je er alleen zelf op staat natuurlijk.
Mail je lidnummer naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en er wordt een album aangemaakt met je lidnummer als albumnaam. In je advertentie kun je dan verwijzen naar je eigen fotoalbum.
Je krijgt dan een wachtwoord gemaild dat je zelf kunt aanpassen en een korte handleiding. We adviseren je die handleiding ook echt te lezen. Dat voorkomt frustraties als het programma weigert je foto-bestanden te accepteren omdat ze bijvoorbeeld te groot zijn.
 
 
info@letskringbreda.nl • Licentie GPL • Local Exchange NL Ver. 1.01 Verantwoording